.

.

New
Бинокъл за нощно виждане Taotuo Цифрова Инфрачервена камера с голям екран за гледане на HD Снимки и видео Очила за Нощно Виждане Шпионски екипировка за Лов и наблюдени?

Бинокъл за нощно виждане Taotuo Цифрова Инфрачервена камера с голям екран за гледане на HD Снимки и видео Очила за Нощно

BGN 61.84

Наличност
Налично

Можете да правите снимки и видео снимки, които можете да видите.Отлични за нощно бягство, разузнаване, сигурност и наблюдение, къмпинг, нощен навигация, нощен риболов, наблюдение на дивата природа, търсене и спасяване, наблюдение на птици, пейзажных снимки.Работи с 6 батерии тип АА (не са включени в комплекта), продължителен мониторинг.Колкото по-висока е готово устройство инфрачервено осветление, толкова по-далеч и по-отчетливи наблюдение. 【Многоезичен съвместимост и пакет】Поддръжка на повече от 12 езика, вие можете сами да изберете правилния език. 【Обхват на прегледа 984 фута】Дигитален бинокъл за нощно виждане с вграден ir led 3 W, осветител и 850 нм позволява да гледате цел в напълно тъмно състояние, 7 степенна инфрачервена регулиране, в зависимост от тъмна среда.Той ви позволява лесно да разглеждате снимки, както и 4-КРАТНО цифрово увеличение (3-кратно оптично увеличение) позволява да се види дори на разстояние 1000 фута.Можете да споделяте изображения и видеоклипове със семейството си или в социалните мрежи. 【Широк динамичен екран Laege】Високотехнологични очила за нощно виждане с 2,31-инчов TFT-екран и функция CMOS-сензор достигат ясна видимост до 3-кратно увеличение . 1 x Мерник за нощно виждане, 1 x раница,1 x кабел за данни, 1 x Ръководство на потребителя, Ако имате някакви проблеми с него, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да осигури задоволително решение.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти