.

.

New
Спортна бутилка вода UPSTYLE 32 грама,Запечатани на кутията без тритана на БПА с инфузором за нощуване на открито, Каране на колело, Фитнес, фитнес зала, Йога, за Деца и в?

Спортна бутилка вода UPSTYLE 32 грама,Запечатани на кутията без тритана на БПА с инфузором за нощуване на открито, Каране

BGN 13.59

Наличност
Налично

·Tritan не съдържа бисфенол А (BPA) или други бисфенольных съединения, като например бисфенол S (BPS). ·Tritan не притежава естрогенна или андрогенна активност. ·Tritan е сертифицирана за качество на въздуха в помещенията GREENGUARD.Tritan, не съдържа BPA, е проектиран така, че да бъде по-добре.Изделия от тританового пластмаса прозрачна, са издръжливи, безопасни и стилни жилища.По-добре, отколкото всеки друг пластмаса. ·Tritan има изключителна трайност съдомиялна машина — това допринася за правилното канализация, за по-голяма сигурност пластмасови контейнери.1 Освен това, Eastman е компания отговорна грижа и се стреми да използва творчески и технически опит за осигуряване на устойчиви решения.Освен това, бутилки за многократна употреба с вода значително улесняват получаването на препоръчаната доза вода на ден и да се възползват от това, за да остане влажна. ·Tritan ударопрочен-изделия може да се използва, без страх от счупване смазва.Преминаването на бутилки за многократна употреба с вода-чудесен начин да допринесе за ограничаване на кризата замърсяване с пластмасови бутилки, особено ако сте свикнали да носят напитки със себе си.И Tritan не съдържа BPA, BPS или всякакви други бисфенолов.Преминаването към получите многократна бутилка без BPA ще бъде от полза не само за околната среда, но и за вас!.Той не е изработен от бисфенол А (BPA) или други бисфенольных съединения.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти