.

.

New
Bonve Пет Модернизирани Самоочищающаяся Поръсване четка, 5-инчов Четка за кучета и котки с масажни частици Нежно Отстранява Сплъстена и сплъстена коса, Благоприятни ?

Bonve Пет Модернизирани Самоочищающаяся Поръсване четка, 5-инчов Четка за кучета и котки с масажни частици Нежно Отстранява

BGN 11.19

Наличност
Налично

Ако вашият домашен любимец има някое от тези състояния, да се потърси помощта на ветеринарен лекар, преди да си миете зъбите.Професионална услуга за поддръжка на клиенти ще работи усилено за отстраняване на всеки проблем в рамките на 24 часа.Ще се насладите на най-добрите пазаруване!.Масаж на своите домашни любимци и направете косата си по-гладка!.Висококачествена гладка щифтове от неръждаема стомана и материали, ABS осигуряват дълъг експлоатационен живот.Осигурете вашия домашен любимец безопасен и приятен грижи.Вашият домашен любимец ще бъде не само изглежда добре, но и прекрасно се чувствам!.Потърсете рани, синини и кожни заболявания, които може да скрие козината на вашия домашен любимец. Леко поглаживайте вълна домашен любимец в посока на растежа на косата, за накланяне на зъбите от неръждаема стомана към козината. 【Самоочищающаяся един бутон】Просто натиснете бутона и гладка пина втянутся обратно в четка, и всички косми остават на плоска повърхност, което улеснява отстраняването им или почистване. 【Един за всички домашни любимци】Силно се препоръчва собственици на домашни любимци, ветеринарни лекари и професионални грумерами.Затова избягвайте миене на зъбите с прекомерно налягане, ако забележите зачервяване или раздразнение, прекратете използването. 【Много гуманизированный дизайн】Нашия инструмент за грижи за домашни любимци, с ергономичен дизайн, проектирани с много мека плъзгане дръжка и удобен изземване.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти