.

.

New
512 GB SD карта, Карта Памет, по-Бърза Скорост на Сигурността Digital Флаш Карта Памет с Клас 10 за Фотоапарати,Видеографов,записващи устройства и Други Устройства, съвмест?

512 GB SD карта, Карта Памет, по-Бърза Скорост на Сигурността Digital Флаш Карта Памет с Клас 10 за Фотоапарати,Видеографов,записващи

BGN 18.50

Наличност
Налично

Ако вашият диск спре да работи, план за възстановяване на данни услуги за спасяване ще се опита да възстанови данни от излезли от строя диск, и възстановените данни ще бъдат върнати на устройство за съхранение на данни или чрез сигурна облачное за съхранение на данни.Ако вашите данни няма да бъдат възстановени, ще получите парите си обратно. [Широка съвместимост]чудесно за малки и средни цифрови фотоапарати и видеокамери и правене на снимки,се прилага към монитор, камера, тахографу, планшету, дрону, GPS-устройство, игрални конзоли и всеки продукт с SD-карта.Безплатна доставка за възстановяване на данни в лабораторията; 24/7 онлайн проследяването на лечението. [Гаранция]Ограничена гаранция 3 години. [Ultra HD]Изключителна производителност на запис на видео с рейтинг от клас 10, за Full HD видео (1080p);Съвместимост : устройство SDHC/SDXC.Документи, план за евакуация, ще бъдат доставени за вас само чрез електронна поща на адреса, асоцииран с вашия акаунт и можете да ги намерите в центъра за съобщения на вашия акаунт в Съобщенията на Купувача/Продавача. [Висока скорост]Бърз трансфер на данни върху SD картата със скорост до 80 MB/s,два пъти по-бързо, отколкото в обикновените карти SDHC, Което ви Позволява Бързо да Правите Снимки И да Прехвърляте Файлове.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти