.

.

New
БраКаТи 50шт Закачалки за картини, Тежки Куки за картини Поддържа до 50 кг Комплект за окачване на картини Включва Закачалки за рамки, Куки, Пирони за дърво/гипсокарт?

БраКаТи 50шт Закачалки за картини, Тежки Куки за картини Поддържа до 50 кг Комплект за окачване на картини Включва Закачалки

BGN 7.66

Наличност
Налично

【Широк спектър от приложения】Много куките и гвоздеите за леки картини,снимки,платно, огледала, часовници, произведения на изкуството,картини,кухня. 【Лесна фиксация и повторно използване на】 Просто използвайте чук, и ще можете да го прикачите към стената.Да повдигнат горната част предпазва пръстите от удар по време на инсталацията.Невероятно, но тази закачалка за картини могат да се свали от стената за рециклиране, която ще ви помогне да спестите повече средства. 【Високо качество】 Всички куки за окачване на картини, старателно се проверяват за съответствие с относителната им гвоздям, за да ви даде наистина полезна комплект за окачване на рамки за картини.Можете да намерите всички предмети еднакво полезни навсякъде, където имате нужда от комплект за окачване на рамки. 【Минимално увреждане на стените на】В нашия набор за окачване на картини много малки пирони, прибивание пирони към стената остави само минимално дупка в стената и няма да навреди на стената.Идеален за дървени стени и гипсокартон, не е подходяща за бетонни стени или керамични стени.Когато той не ви е нужен му е лесно да се премахне. 【Организирана скоростна】 : Окачен комплект е опакован в удобна пластмасова кутия ,не се притеснявайте за загуба на излишни елементи.размер : 50 бр.-50 паунда.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти