.

.

New
Гайка с Крыльчаткой MroMax M6, Закрепване на Детайли От Въглеродна Стомана С Цинковым Покритие, Винтове Hurrican Закрутка Ръчно Затегнете Гайката-Пеперуда За Уши, 6 бр.

Гайка с Крыльчаткой MroMax M6, Закрепване на Детайли От Въглеродна Стомана С Цинковым Покритие, Винтове Hurrican Закрутка

BGN 3.91

Наличност
Налично

★Все още загрижени за крепежни детайли? ☁ Тези спирални ядки биха били най-добрият избор за вас, за да реши този проблем.Той е особено подходящ за места с висока честота регулиране, като промишленото производство, быстросъемные скоби на кутията смотрового дупки, кофа за боклук и т. ✅【ИЗПОЛЗВАНЕТО на】- Завийте гайката на ръка, без никакви други инструменти, лесно за инсталиране и премахване, може да се използва многократно.Гайка-пеперуда от термообработанной въглеродна стомана се отличава с висока якост и да издържа на сериозни изпитания на открито.Скручивая гайка на ръка, лесно можете да се подпре две части(дизайн)заедно.Комбинация на винт гайка и двупосочна винт може да осигури бърз монтаж и демонтаж на защитните прегради от урагана. ★Забележка : поради различните измервателни инструменти, ще има едно малко отклонение габаритных.06 "х 0,43 х 0,51 "(Д*Т*з) съдържание на пакета : ☁ 6шт х барашковых гайки. В инсталации, които изискват точна настройка на разпоредба или на скала, най-пеперуда и да се използват за регулиране на разпоредбите на винт на микро ниво.Просто завъртете двете крила на ядки, за да доведе винт в желаната позиция. Винт гайка също са често срещани в музикални инструменти, които изискват изтънченост, мода и красота, като барабани, чинели, ударни, стойки за микрофони и т. ✅【МАТЕРИАЛ】- Тези гайки-пеперуди, изработени от висококачествена въглеродна стомана, тези ядки са с висока твърдост, а на повърхността с дълъг срок на служба е покрита с цинк за добра устойчивост на корозия и по-добра производителност.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти