.

.

New
Дония 2 бр. Дъгова Пеперуда Лицеви Поп Играчка за Непосед,Играчка за Пеперуди Лицеви Поп,ADHD с аутизъм и Специални нужди Средство За Облекчаване на Стреса Силикон Сж?

Дония 2 бр. Дъгова Пеперуда Лицеви Поп Играчка за Непосед,Играчка за Пеперуди Лицеви Поп,ADHD с аутизъм и Специални нужди

BGN 7.92

Наличност
Налично

Ярки цветове и приятни звуци задължително да се хареса на всяко дете!.Цвят : Rainbow A14.(Свали жизнено налягане) 2 ЕЛЕМЕНТА Розова пеперуда Push Pop Непоседа Играчка,Тези чувствителни на допир играчка може да се освободите от стреса и тревожността и увеличаване на търпение.Компактен и преносим, да се забавлявате в движение, е идеален за дълги пътувания с кола с неутомимыми деца.Децата да се учат по време на игрите, а на открито игри като тази, да развиват логично и творческата част от мозъка си.Играчът, който кликне върху последния бутон на мишката, губят.Това не е само при допир играчка-непоседа, тя също може да се използва като фризби за домашни любимци и за подложка за чаши. (Играчка Rainbow Push Pop) Играчка-непоседа е изработена от хранително-силикон, мек и без мирис, безопасно е за децата, по-подходящи за по-големите деца над пет години, да се забавляват с игри.Той също така е водоустойчив, така че можете да играете с него навсякъде, дори и по време на къпане!Могат да се перат и използват отново и отново.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти