.

.

New
Карта Micro SD 256 GB SD Карта Памет 256 GB TF Карта Клас 10 Високата Скорост с Безплатен Адаптор за SD карти за Nintendo-Switch/Смартфони на Android/Фотоапарат/Таблети/Тахографа наблюдени?

Карта Micro SD 256 GB SD Карта Памет 256 GB TF Карта Клас 10 Високата Скорост с Безплатен Адаптор за SD карти за Nintendo-Switch/Смартфони

BGN 14.93

Наличност
Налично

[Стабилна и никога не се притеснявайте за загуба на данни]Карта с памет SD Включва и адаптер за SD-карти,карти с памет, произведени от висококачествени чипове,осигуряват надеждна производителност, което ги прави добре подходящи за приложения, изискващи интензивен запис и осигурява ясен запис на full HD без пропуснати кадри. [Здрава]Карта с памет SD за да се гарантира най-добрата производителност и стабилност карта памет Micro SD са тествани за устойчивост на екстремни условия.Те са термоустойчиви, водоустойчив, удароустойчив, рентгенозащитные и статични. [Карта Micro SD с набор от адаптери за SD-карти]Тази карта Micro SD дава възможност да се поставяне на Micro SD карта в SD картата и да го използвате по всяко устройство за четене на SD карти или пристанището на SD-носител на компютъра, както и всяка нормална SD-картата. [Бърза скорост на четене и по-голям капацитет]Карта памет осигурява бърза скорост на четене за незабавен преглед и пренос,достатъчно място за хиляди снимки и часа на запис на видео във формат Full HD, а това означава, че можете да спрете да се притеснявате за липса на място за съхранение.Цвят : SDHK-256 GB.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти