.

.

New
CreateOn Galaxy Rocket Magna-Набор От Структурни Плочки, Отличена С Награди Набор От Инструкции За Магнитни Плочи. Прави Изследване На Нашите Планети Увлекателно Занимание!! Ст?

CreateOn Galaxy Rocket Magna-Набор От Структурни Плочки, Отличена С Награди Набор От Инструкции За Магнитни Плочи. Прави

BGN 1.42

Наличност
Налично

Този набор от структури Magna-Tiles помага на младите учениците да се правят прогнози и да използвате уменията си с мотивите при създаването на интерактивни ракети.Забавни дейности и цветни, атрактивни илюстрации, представени на всяка магнитна плочка, създават атрактивен инструмент за обучение, анализ и практики, които ще очароват вашето бебе в продължение на няколко часа.Пригответе се за това, че детето ще получи много забавно, чрез изучаване на планетата и развитие на умения за общуване и решаване на проблеми по време на игра.Този магнитен строителен комплект и помага на малките ученици да развият малък мотор, координация на ръцете и очите и уменията за разрешаване на проблеми при сглобяване на Ракети.Този магнитен строителен комплект е отлично допълнение към всяка колекция плочки Magna.Magna-Плочки Rocket от Create On специално проектирани, за да доставят удоволствие и да не се разстрои малки ръце.Игрите се изчислява на възраст от 3 и повече години.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти