.

.

New
Регулируема Скоба за ръкохватки AMSOOM Монтиране на Стоманена Метална Скоба за парапет Подкрепа стълби САМ Лесна инсталация Аксесоари за стълби Обков за дървени ква?

Регулируема Скоба за ръкохватки AMSOOM Монтиране на Стоманена Метална Скоба за парапет Подкрепа стълби САМ Лесна инсталация

BGN 60.79

Наличност
Налично

✅ТРАЕН И ГЪВКАВ - Скоба за ръкохватки се използва за определяне на ръкохватки за стълбища. Износоустойчива и лесна за почистване.Използвайте го както за вътрешна, така и за външна декорация.Подходяща за монтаж върху стени или други плоски повърхности.Цвят : Черно прахово покритие Материал : Масивна стомана Товароподемност : от 100 килограма Тегло на продукта : 2,8 кг Количество : 4 бр.Използвайте го както за вътрешна, така и за външна декорация.Модерен дизайн, с елегантен външен вид. това, Което прави нашия скоба за ръкохватки толкова специален?.Покритие с прахово покритие и антикорозионна, може да се използва както на закрито, така и на открито.Материал : Масивна Стомана.Тегло на продукта : 2,8 кг. ✅Регулируема основа позволява да се поставят парапети под различни ъгли.Цвят : Черно прахово покритие.Товароподемност : 100 кг.Той е идеална за монтаж на стълби, стълбищни клетки, стъпала, коридори, входове, офиси, спални, дневни и кухни.Комплектът включва ключ с шестоъгълни глави за регулиране и закрепване на фондацията, който е много подходящ за наклон, например, за да се накланя стълби и рампи.Изработен е от висококачествена солидна стомана материал, той притежава по-добра здравина и издръжливост.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти