.

.

New
5 Опаковки Тежкотоварни Плъзгаща се стойка за икона,с Карабинка, Скоба за икона и ринг за ключове за притежателите на ключове за самоличност Черен

5 Опаковки Тежкотоварни Плъзгаща се стойка за икона,с Карабинка, Скоба за икона и ринг за ключове за притежателите на

BGN 9.36

Наличност
Налично

Ние ще решим това възможно най-скоро., а макара за самоличност може да отиваме все по-далеч до 23,6 инча/ 60 см на дължина, което осигурява по-лесен начин за проследяване на вашата лична карта. -Скоба за самоличност е включен в комплекта на доставка на 5 бр.

Основни характеристики

-Този притежател на иконата може идеално да се използва за преподаватели, студенти, медицински сестри, административни служители, лекари, държавни служители, полицаи, доброволци и много други. :
-Скоба за самоличност е включен в комплекта на доставка на 5 бр., а макара за самоличност може да отиваме все по-далеч до 23,6 инча/ 60 см на дължина, което осигурява по-лесен начин за проследяване на вашата лична карта. :
-Идентификационен ремък е изработен от ABS пластмаса с метален брелком,той е лесен за използване и е подходяща за всички бейджей един размер. :
-Тази макара за икона идеален за всички видове притежателите на икони, включително карта за ваксинация, икона с името на кредитната карта, Визитка, достъп карта, фотоапарат, мобилен телефон, ключодържател и още много други. :
Размери На Продукта:
Размер:
3,4* 8,4 см
Тегло:
0,0183 кг
Цвят:
Черен
Новинка

Избор на клиенти