.

.

New
Мотоциклетът тампон Защитния капак на двигателя на Защитния капак броня шаси Защита от сблъсък експедиция за Ducati Scrambler 400 800 Monster 795 796 2015 2017 2018 2019 2020 2021 (Сребро)

Мотоциклетът тампон Защитния капак на двигателя на Защитния капак броня шаси Защита от сблъсък експедиция за Ducati Scrambler

BGN 39.99

Наличност
Налично

Ние предлагаме замяна или връщане на средства за всякакви проблеми, свързани с качеството и производството!!.Ще го получите повече от 3-5 дни! ▷ Ние сме специализирани в предлагането на различни части изключително качество на мотоциклети.Няма ръжда или пукнатини по шевовете.Това не е истински детайл от производителя.Най-важното за нас е това, което ви харесва вашата покупка. ❷ Стилен дизайн, той е подходящ за декорация на вашия мотоциклет.Той се използва за подмяна или ремонт на повреден и дефектни устройства. ▷ Купи с увереност в съответствие с нашата политика за 100% удовлетвореност. ????Материал : Защитния капак на двигателя е изработен от много устойчив на опън толстостенного алуминиева сплав с помощта на прецизната механична обработка с ЦПУ, покрита с матирано черно прахово покритие, което придава на плоча якост. ????Характеристика : ❶ Няколко вентилационни прорезей отпред, отстрани и отдолу на полето плочи позволява максимален поток въздух за поддържане на вашия двигател на хладно състояние.??? Покупка без риск : ▷ Хастар ще бъде изпратена от запаса в рамките на 1-2 дни. ❷ Го Закрепете и да се насладите на пътуването, знаейки, че вашият мотоциклет е готов за действие!. (Това е запчасть с резервни части за Ducati.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти