.

.

New
Невероятно Стомна Аби - Slim - Tritan (64 грама), Небьющийся Пластмасова Кана, Без BPA, Огнеупорни, Безопасни за съдомиялна машина, са Отлични, както за студените, така и за то?

Невероятно Стомна Аби - Slim - Tritan (64 грама), Небьющийся Пластмасова Кана, Без BPA, Огнеупорни, Безопасни за съдомиялна

BGN 17.59

Наличност
Налично

[ЗДРАВОСЛОВНА НАПИТКА] е Изработен от висококачествен тританового пластмаса хранително качество.Не съдържа бисфенол А и олово.Могат да се мият в съдомиялна машина.Температурна устойчивост до 212 F/100 C. [ПИЙТЕ ПРЯСНО] Благодарение на своята тънка форма е стомна, лесно се поставя в хладилника или дори в страничната вратата на хладилника.Благодарение на големия капацитет на кана е подходящ за вашите любими на студени и топли напитки : сок, лимонада, вода, настоянной на плодове, студен чай, кафе, студен удар, сангрии, заваренного чай и много други. [БЕЗОПАСНО да се ПИЕ] Този стомна с Тританом нерушим.Освен това, благодарение на притискателния капака, дръжката е здрава, стабилна основа, той лесно, сигурно и е трайна за вашата ежедневна употреба. [ПИЙТЕ НАВСЯКЪДЕ], Подходящ за използване на закрито и на открито.Отличен за събирания, партита, барбекю.Задължително за дома, офиса, ресторанти, барове, басейни. [НАПИТКА В СТИЛ] Модерен и елегантен дизайн.Кристално чиста и лъскава.Идеален обект за забавление и подаръци.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти