.

.

New
Премиум Голяма Подложка за тренировки 6 x 12 x 7 мм, Спортни Подложки с висока плътност за Домашно пода в салона, Нескользящий, че е Много дебел, Здрав Кардио-Мат и е Иде?

Премиум Голяма Подложка за тренировки 6 x 12 x 7 мм, Спортни Подложки с висока плътност за Домашно пода в салона, Нескользящий,

BGN 215.99

Наличност
Налично

???ДВУСТРАНЕН НЕСКОЛЬЗЯЩАЯ КОНСТРУКЦИЯ : Текстурирани нескользящая повърхност ще се подобри сцеплението и ще подобри сцеплението, гарантира, че вашата кардио-мат ще остане на място, както и ще предотврати приплъзване на ръцете или краката дори по време на най-интензивни тренировки.Работи чудесно и на повечето етажи.УДОБНИ ОБУВКИ. ????ОБУЧЕНИЕ БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ : Достатъчно голям и широк, за всички интензивни тренировки, като P90 X, Лудост, HIIT, вдигане на тежести, ВМА, Zumba..и т.н. Също може да се използва като подложка за екипировка, спортни танци подложка, подложка за въжета и детската игра на килима.??? ДОПЪЛНИТЕЛНА ВЪЗГЛАВНИЦА, за да го пуснат.Могат да издържат на упражнения с висока интензивност и да не бъдат внимателни, защото от страх да не вреди на пода и възглавници.Ако използвате много тежко оборудване за фитнес, можете да достъп до частен фитнес зала в дома си, носете обувки за спорт, за болката от фитнес може да си крака, и да могат да защитават своя пол, а децата с радост ще играят в нея.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти