.

.

New
16 Бр. Щипки за килими, Мини Щипки за килими, Ъглови скоби за килими, Тапи за килими, Стикери за килими, ленти за килими за дървени подови настилки, захват за килими за ?

16 Бр. Щипки за килими, Мини Щипки за килими, Ъглови скоби за килими, Тапи за килими, Стикери за килими, ленти за килими

BGN 6.38

Наличност
Налично

????Съдържание на опаковката : Вие ще получите 16 парчета черно-бели грайфери за килими, по 8 парчета всеки в черно-бял цвят, в достатъчно количество, за да отговарят на вашите ежедневни нужди. ????Многократна употреба употреба : Нашите лепкава ръкохватки за килими, изработени от двустранния лепкав гел, който може да се използва повторно.Захват за килима може да се почиства с вода или спирт, а на устойчивостта може да се възстанови след изсушаване на въздуха. ????Предотвратяване на подхлъзване : Килими лента притежава силна адгезией, може да запишете килим равномерен и улови килим в правилната позиция, има перфектно сцепление и предотвратява подхлъзване.??? Широко приложение : Лепкави ръкохватки за килими са подходящи за всички видове килими и подови настилки като теракот, широколистни породи, мрамор, ламинат, каучук, бетон, кръгли, правоъгълни или квадратни подове и т.н. Те ще се избегне усукване и свличане на килима. ????Лесна инсталация : трябва само да залепи лепкава захват за килим към долната част на закрепляемого на килима, след това махнете защитното фолио с килим лента, а след това залепят я на пода.Стил : 16 Парчета.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти