.

.

New
Набор от удлинительных тръби, Адаптер за удължител на обектива 10 мм+16 мм с Впръскване на Контакт Използвайте самостоятелно или в комбинация

Набор от удлинительных тръби, Адаптер за удължител на обектива 10 мм+16 мм с Впръскване на Контакт Използвайте самостоятелно

BGN 71.92

Наличност
Налично

Привеждане лична точка на удлинительной тръбата на обектива с удлинительной тръба до идентификационната точка на корпуса и завъртете по посока на часовниковата стрелка, ще чуете звук "клик", това означава, че той е на 3 място. С помощта на удлинительной тръба на корпуса и обектива са свързани, подходящи за XT4/XT3/XT30/XS10/XPRO2/XPRO3.Когато чуете звук "клик", това означава, че обективът е на мястото си 2.Метална закопчалка, изящна изработка, висока точност, устойчивост на износване и дълготрайност, не боли обектив и фотоапарат. Той може да бъде сравнен с корпус за измерване на TTL и за режима на AE, af, регулируема диафрагма. 10 мм+16 мм/0,4 инча+0,6 инча Тегло : прибл.Той може да бъде сравнен с корпус за измерване на TTL и за режима на AE, af, регулируема диафрагма. Метална закопчалка, изящна изработка, висока точност, устойчивост на износване и дълготрайност, не боли обектива и камерата. Привеждане лична точка на закрепване на обектива с идентификационната точка удлинительной тръба и го завъртете по посока на часовниковата стрелка. Функция : 1. Натиснете и задръжте бутона за отключване на обектива на фотоапарата и го завъртете обратно на часовниковата стрелка към обектива заедно с удлинительной шнорхел 4.С електронни контакти за поддръжка на автоматично фокусиране и автоматично експозицията и т. 76,0 г/2,7 грама Тип : Автоматично фокусиране Планина : планина за FX X-A1/X-A10/X-A2/X-A3/X-M1/X-M2/X-A5/X-T1/X-T10/X-T2/X-T20/X-T3/X-T30/X-T4/X-S10/X-T100/X-PRO1/X-PRO2/X-PRO3/X-E1/X-E2/X-E2 S/X-Камера с затваряне на E3 FX Как да използвате : 1.

Основни характеристики

Вид на стоката:
Комплект удлинительных тръби
Материал:
Пластмаса+Сплав
Цвят:
Черен
Работна Дължина:
Прибл. 10 мм+16 мм/0,4 инча+0,6 инча
Тегло:
Approx. 76.0g/2.7oz
Тип:
Автоматичен фокус
Планина:
Определяне на FX
Подходящ за X-A1/X-A10/X-A2/X-A3/X-M1/X-M2/X-A5/X-T1/X-T10/X-T2/X-T20/X-T3/X-T30/X-T4/X-S10/X-T100/X-PRO1/X-PRO2/X-PRO3/X-E1/X-E2/X-E2S/X-Камера с затваряне на E3 FX :
как да използвате:
1. Привеждане точка за идентификация на притежателя на обектива с точка идентификация удлинительной тръба и го завъртете по посока на часовниковата стрелка. Когато чуете звук клик, това означава, че обективът е на мястото на :
2. Привеждане лична точка на удлинительной тръбата на обектива с удлинительной тръба до идентификационната точка на корпуса и завъртете по посока на часовниковата стрелка, ще чуете звук клик, това означава, че той е на място. :
3. Натиснете и задръжте бутона за отключване на обектива на фотоапарата и го завъртете обратно на часовниковата стрелка към обектива заедно с удлинительной шнорхел :
4. Завъртете обратно на часовниковата стрелка, удлинительную на телефона можете да извадите от обектива :
Списък на пакетите:
1 Удлинительная тръба 10 мм, 1 Удлинительная тръба 16 мм :
Новинка

Избор на клиенти