.

.

New
Поддръжка на обектива Y-Образен Универсален лост За Закрепване На Камерата На Рамото Дългата Стена на Обектива на Телескопа Быстросъемная Регулируема Дръжка Подс?

Поддръжка на обектива Y-Образен Универсален лост За Закрепване На Камерата На Рамото Дългата Стена на Обектива на Телескопа

BGN 75.12

Наличност
Налично

????Универсален - стандартен размер за огледално-рефлексни огледала. ????Адаптер поддръжка на обектива идва с колела за предпазване на обектива от износване.??? Размер : Подходящ за всички пръчки от 24,9 мм до 35,5 mm, като диаметърът на лещата на камерата много варира, двигател осигурява функция за регулиране на височината.Може да се регулира на височина. ????Разчита на обектива представлява едно парче антиотключаемый пръчка с резба 1/4"-20 и включва опора за конзолата Y, която ще бъде по-стабилна подкрепа на обектива. ????Ако имате някакви въпроси ,моля, свържете се с нас.Ние ще ви предложим професионална помощ.ВЪЗМОЖНОСТ за РЕГУЛИРАНЕ на : Регулиране по хоризонтала 6 мм, настройка по вертикала 22 мм за всички видове височина и положение БЪРЗО ОСВОБОЖДАВАНЕ на обектива : Конструкция затягане с половини стълб позволява бързо да се засилят/самостоятелни, без да махате на други аксесоари за закрепване на пръта, СТАБИЛНОСТ, Упование на обектива представлява едно парче противооткатный пръчка с резба 1/4"-20 и включва Y-образна скоба, която ще е по-устойчиво за подкрепа на обектива.И дупка на пръта отново да го повали шестигранным ключът ЗАЩИТА : Адаптер за закрепване на обектива се предлага с гумени подложки за предпазване на обектива от износване Внимавайте за ежедневните мисли и събития.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти