.

.

New
Дървени сапун ястия SUBEKYU за баня/Душ, Държач за сапун с Самоотводящимся тава, препарат за съдове с естествен водопад, Лик (2 бр.)

Дървени сапун ястия SUBEKYU за баня/Душ, Държач за сапун с Самоотводящимся тава, препарат за съдове с естествен водопад,

BGN 11.19

Наличност
Налично

❶ [Автоматичен дренаж] : Дизайн плавни склоновете помага за плавно пропускане на вода в мивката. ❷ [Водонепроницаемое/срещу плесен] : Водонепроницаемое покритие на повърхността, за да се предотврати появата на мухъл. ❸ [Устойчива на плъзгане конструкция] : 2 нескользящие крачета за фиксиране и повдигане, увеличаване на наклона за ускоряване на притока на вода. ❹ [Прекрасния лик] : за Всяко естествено дърво е уникално зърно, екологично чисто и не съдържа пластмаса. ❺ [Широко приложение] : Нанесете върху плота на масата за душ/баня/кухня, за да сапун остава суха и чиста.Естествени Материали.Високо качество сапун ястия от тиково дърво, гладка повърхност, лесен за почистване.Многократно Прилагане.Подходящ за душ/баня/кухненски плот, за да сапун остава суха и чиста.Преносим.Поставки за сапун и достатъчно малки, за пътуване и дневни пътувания.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти