.

.

New
Който има стъпков мотор Винт 2‑Фаза 4‑Проводный Линеен Стъпков Двигател Винт Подвижен Плот 4-9 В Напрежение с 18° Ъгъл Стъпки за Гравировального Станка САМ Малко Изм

Който има стъпков мотор Винт 2‑Фаза 4‑Проводный Линеен Стъпков Двигател Винт Подвижен Плот 4-9 В Напрежение с 18° Ъгъл

BGN 16.95

Наличност
Налично

Плъзгача на двигателя е малък 2-фаза 4-проводный стъпков двигател с планетна предавателна кутия, а планетарна скоростна кутия е изцяло метална конструкция. Диаметър 15 мм/0. диаметър на двигателя на 80 mm/3,1 инча : прибл.6 инча : Приблизително 3 мм/0,1 инча Стъпка на резба : Приблизително 0,5 мм/0,02 инча (0,025 мм за един ход, ако е по-малко, можете да използвате устройството, отделяне)на Ъгъла на стъпки : 18°Съпротива фаза : 15,5 Ти Цвят A+ A Черен - Червен B+ Жълто B-Списък на пакетите : 1 x Винт стъпков мотор Забележка : Моля, имайте предвид, че това е стъпков двигател, той не ще се завърти, когато той е директно свързан към източник на захранване.Максимален ход на плъзгача стъпков мотор е 88 мм, че е подходяща за малки слайдерных проекти направи си САМ, измервателна апаратура и лазерни принтери.Водачите линейно движение управляват точни диагоналите, местят метален плъзгача нагоре и надолу, скоба в основата е изработена от метална конструкция и лесна за управление и плавно.Спецификация : Състояние : 100% Нов Тип елемент : Стъпков двигател Материал винт : Неръждаема стомана Цвят : Както е показано на фигура Тип на двигателя : 2-фазная 4-проводна система на Напрежение с : 4-9 В/100-500 мА (колкото по-високо напрежението, толкова повече сила, толкова повече топлина)Дължина на винта : прибл. 90 мм/3,5 Хода на поставяне : прибл.Разтегателна маса за лазерен принтер е изработен от висококачествена неръждаема стомана, която е трайна, устойчива е на корозия, трайна и има дълъг срок на служба.

Основни характеристики

Състояние:
100% Чисто Нов
Вид на продукта:
Винт Стъпков Мотор
Материал:
неръждаема стомана
Цвят:
както е показано на фигура
Тип на двигателя:
2-фазная 4-проводна система
Напрежение с:
4-9 В/100-500 мА (от по-високо напрежение, колкото повече сила, колкото повече вълни)
Дължина На Винта:
Прибл. 90 мм/3.5 инча
Ход Ползуна:
Прибл. 80 mm/3,1 инча
Диаметър на двигателя:
Прибл. 15 мм/0.6 инча
Диаметър на винта:
Около 3 мм/0,1 инча
Стъпка на Резба на винта:
Приблизително 0,5 мм/0,02 инча (0,025 мм с една стъпка, ако по-малко, можете да използвате устройството единици)
Ъгъла На Стъпки:
18°
Фаза На Съпротива:
15,5 Ома
Blue A+ A Черен - Червен B+ Жълто B- :
Списък на пакетите:
1 x Винт стъпков мотор :
Моля, обърнете внимание, че това е стъпков двигател, той не се включва, когато е директно свързан към източник на захранване. За това се изисква такса с стъпков мотор и такса за управление. :
Новинка

Избор на клиенти