.

.

New
ZMLM Детски Подложка за вода с корема: Детска играчка за подарък, Игра на мат, Надуваем Сензорен подложка за игри, Детски подложка за корема, Гали по корема, Закрит Мал?

ZMLM Детски Подложка за вода с корема: Детска играчка за подарък, Игра на мат, Надуваем Сензорен подложка за игри, Детски

BGN 13.56

Наличност
Налично

Това е идеалната подложка за игра в аквариум за новородено 3 месеца 4 месеца 5 месеца за 6 месеца за 7 месеца за 8 месеца за 9 месеца за 10 месеца за 11 месеца за 12 месеца и по-големи подаръци играчки. забавна ИГРАЧКА ЗА КОРЕМА : на вниманието на вашето дете ще привлече ярък морски свят и красиви ярки плаващи животни. Препоръчва се впрыскивать 1/3 вода, за да поддържа равновесие.Тази подложка за поливане на детето вода засилва при дете чувство за независимост и самочувствие, и допринася за контрол на моторикой, планиране и сензорна интеграция. 1 подложка за вода на корема (размер 26 х 20 инча/ 66 x 50 cm). 1 x Подложка за вода с корема (размер 26 х 20 инча/ 66 x 50 см)1 x Размера на кутия за съхранение : (6,3 x 6. 1 х Подробно ръководство за потребителя.Никога не се притеснявайте за кожата на вашето бебе с помощта на гладък и мек материал. Портативен интерактивен подложка за корема лесно се сгъва.Елегантен и мек фино полиран кръгъл край е напълно защитено, не се мокри.Изработен от висококачествен, утолщенного PVC материал.Малки детски играчки за деца от 3 до 12 месеца-това е практичен модул за обучение и игра на инструмент за бебета и малки деца, който по естествен начин спомага за ползанию на детето и сензорна интеграция. Добавете бял оцет с вода, за да се избегне водяных3. 1 х Размера на кутия за съхранение : (6,3 х 6,3 инча / 16 х 16 см).Вашият обмислен подарък ще предизвика широка усмивка на най-сладкото филмова.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти