.

.

New
PROAIM MB-600 Пълнофункционален Мат-кутия с чадър с подступенком за обективи до 95 мм за 15-мм, Опорна стойка за рельсовой тяга, за видеокамери DSLR Видео BMCC (P-MB-600)

PROAIM MB-600 Пълнофункционален Мат-кутия с чадър с подступенком за обективи до 95 мм за 15-мм, Опорна стойка за рельсовой

BGN 93.60

Наличност
Налично

Професионално проектирани матова кутия с диаметър 95 mm, за ефективно управление на светлина, идеална за поляризирани и комбинирани кв. филтри.Височина матово покритие на кутията се регулира до 2,5 см, за да е идеално се комбинира с лещи; тя идва като с формати съотношение на страните 4 : 3 и 16 : 9. 100% Гаранция за удовлетвореност на клиентите; Купи с увереност.Матова кутия за чадър с камера MB-600 с маски формат 4 : 3 и 16 : 9.Предни регулатор с 15-миллиметровым основна клип.Най-горния Флаг и Странични Знамена. 2 бр. въртящи притежателя (ове) на филтъра 4x4.Бикини.Proaim MB-600 здраво и надеждно се закрепва към предната част на обектива, създавайки светонепроницаемое печат.Текстилен или поничка текстилен панталончик предпазва от нежелано светлина в обектива и появата на нежелани огнища.Алуминиева горна флаг и страничните врати на бараката предоставят разширен контрол над осветление.Горната отметка точно се сгъва, за да затворите предната част на матово покритие на кутията/сенници и защита на вашия обектив от всички отпадъци, замърсявания или прах на снимачната площадка.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти