.

.

New
Скоби Прът За Кабинет Aopin 32 Мм / 1-1/4 Корниз За Пердета Скоби За Закрепване На Тавана Края Опора За Пръти Скоби За Притежателя на Прът Фланец от Неръждаема Стомана, Мат

Скоби Прът За Кабинет Aopin 32 Мм / 1-1/4 Корниз За Пердета Скоби За Закрепване На Тавана Края Опора За Пръти Скоби За

BGN 14.82

Наличност
Налично

☑Инсталиране На Бетон : Първо Да Се Определи Позицията На Отвора За Винта И Да Я Маркирате Маркер; Второ, Да Пробия Отвор За Винта И Използвайте Най-Силния Расширительного Болта, За Да Бавно Винт В Долната Дупка!; Поставете Пръчка, Която Ще Се Поддържа В Една Група Прът, Поставете Друга Група.Заключете Го Винтове.Напълно подходящ за вашата всекидневна , спалня, трапезария и кухня или други места в дома си.От една страна има регулировочный винт за лесно регулиране на напрежение пръчка. На второ място, пробиват дупки, за инсталационните винтове, първо завинтите пластмасови спирални анкеры, а след това привинтите инсталационните винтове към стената с помощта на инструменти;. Винтове от друга страна също са стегнати;. ☑Опаковка : 2 Броя Корниз За Пердета, 4 Бр Терморегулиращи Болта, 2 Бр Инсталационните Винт, 2 Бр Пластмасови Капачки За Пръти.Не само за бани, но и за шкафове, тераси и магазини за дрехи, за съхранение или за демонстрация на дрехи. ☑Е Подходящ За Вашия Гардероб / Покривна Мряна / Щанга За Душ / Жезъл / Щанга За Душ / Референтния Скоба За Дрехи / Удължени Висящи (С Максимален Диаметър От 32 Мм / 1-1/4 Инча).Спецификация Расширительного болта : D Φ8 Mm x L 60 мм, използвайте бормашина с диаметър 8 mm за пробиване на отвори с диаметър 8 мм;подходяща за прът шкаф с диаметър по-малко от 32 мм или тръби от неръждаема стомана.

Основни характеристики

D Φ8 mm x L 60 мм, използвайте бормашина с диаметър 8 mm за пробиване на отвори с диаметър 8 мм;подходяща за прът шкаф с диаметър по-малко от 32 мм или тръби от неръждаема стомана. :
Новинка

Избор на клиенти