.

.

New
Държач за сапун KIIVLO 2 бр., Обновена Удебелена Форма на Лист сапун ястия за смучене на Дъното, Не Набра Лесно Очищаемая препарат за съдове, Творчески Декоративен Плас?

Държач за сапун KIIVLO 2 бр., Обновена Удебелена Форма на Лист сапун ястия за смучене на Дъното, Не Набра Лесно Очищаемая

BGN 5.59

Наличност
Налично

【БИОНИЧЕСКИЙ ДИЗАЙН С САМООТВОДОМ】Дизайн нашия сапун ястия, вдъхновени от листа на лотос, наклонен дизайн под ъгъл 45°, с по-добра производителност и др.Дръжте сапун за суха и намаляване на количеството на отпадъците. 【УТОЛЩЕННОЕ ОСНОВА НЕЩАСТНИЦИ】ЗА разлика от други притежатели на сапун, нашата сапунерка с наскоро обновен дебела и задълбочено основание издънка, която може да гарантира адсорбция на всяка гладка повърхност без да падне. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】Този държач за сапун ястие е 1 подвижното силиконовата присоску на дъното, може да е здраво затегнат към масата, което е много удобно за install.тя не се нуждае от перфорация и притежава силна адгезией. 【ШИРОК СПЕКТЪР от ПРИЛОЖЕНИЯ】препарат за съдове с дренаж може да бъде на разположение в различни места като баня, кухня, душ кабина, пералня или mudbath и в други случаи.Можете също така да сложите други малки предмети, като гъба и четка за зъби. 【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】Този държач за сапун за душата е изработен от силикагел и КОРЕМА, не съдържа бисфенол А и не е специфична миризма.Стилен и красив, издръжлив.Препарат за съдове - притежателя с гладка приставка няма да навреди на Ръцете.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти