.

.

New
Дамите За епилация На Лицето, Електрически Безжичен Эпилятор с Памучна Нишка на Устните, Бузите, Ръцете, Краката, Бръснач За епилация, Гостилница Лице, Деликатна Ус?

Дамите За епилация На Лицето, Електрически Безжичен Эпилятор с Памучна Нишка на Устните, Бузите, Ръцете, Краката, Бръснач

BGN 19.88

Наличност
Налично

Тези 100% натурални памучни конци-най-добрият избор за хора с чувствителна кожа. ????ЕФЕКТИВЕН И ДЪЛГОТРАЕН ЕФЕКТ-Този эпилятор премахва космите от корените, което може да удължи цикъла на регенерация на косъма и да помогне на порам сжаться, за да направи кожата по-гладка и нежна. ????Здравето и СИГУРНОСТТА на Косата извади памучна нишка, чисто физически начин на епилация, на безопасен и здравословен, без контакт с всякакви химически вещества, като крем за епилация, кола маска за епилация, лазерни и други инструменти за отстраняване на косата може да предизвика алергия на кожата или други щети. (Моля, обърнете внимание, че хидратиращ лосион, талк на прах и гел от алое вера не са осигурени).Топли съвети : .????ЛЕСНО И УДОБНО-Ако окосмяване по лицето/ устните, косата в ушите/ Шик и коси на бузите/ Коса в ръце и мишници/ премахване на космите на краката си, ще стане проблем за вас, възползвайте се от това средство за обезкосмяване, за да ви помогне да се отървете от проблемите с косата си само след няколко стъпки : създаване на хлопковую конец на средство за обезкосмяване,включете уреда и се насладете на премахване на косъма с корена.Ако той е прекалено свободно, тел може да падне от пружини при работа.??? СЪВЕТИ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ-Почистете област на кожата, която трябва да депилировать, нанесете овлажняващ лосион.След като кожата изсъхне, нанесете талк и започнете депиляцию.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти