.

.

New
Набор от инструменти за отстраняване автоматично довършване GOOACC 8 бр. Набор от Инструменти за Отстраняване Без Драскотини Набор от Инструменти за Автозвука Панел ?

Набор от инструменти за отстраняване автоматично довършване GOOACC 8 бр. Набор от Инструменти за Отстраняване Без Драскотини

BGN 7.19

Наличност
Налично

И, за да извадя заключване щифтове, които обикновено се държат панел на място, ще ви е необходим инструмент с раздвоена фитил, който може да прилепва плътно към штифту и използването на ливъридж е точно там, където е необходимо. 【100% гарантирано Удовлетворение】- Моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти, ако имате някакви въпроси.Това е безопасен и ефективен инструмент за вас Отваряне на панели в салона на автомобила-един от тези работи, когато наистина се нуждаете от правилният инструмент. 【Многофункционалност】- чудесно за настройка или оттегляне на автомобилни аудио системи/радиосистемы, панелите на вратите, корнизи, емблеми, прозорци накладки или ремонт на автомобилни интериори и реставрация на мебели.Характеристика : Брой : 8 бр. Цвят : син Списък на пакетите : 8 Инструменти за премахване на автоматичното довършване, Приет от удароустойчив материал от нейлонового влакна, в инструменти за изрязване и има малко възможности за гъвкавост, но те не се огъват, че е доста трудно за инсталиране или премахване на автомобилни аудио системи, табло, дръжката на вратата, вентилационни отвори и други аксесоари. 【Найлон премиум - клас】-Този набор от инструменти, изработени от трайни нейлонового влакнести материали с високо ниво на изработка, по-здрав от обикновен найлон, той е нетоксичен и экологичен. 【Ергономичен дизайн】- Набор от инструменти за отстраняване на покрития GOOACC е направена в съответствие с ергономичен дизайн с суперлегкими и удобни ръчни функции, които ефективно спестяват усилията при различна вътрешна и външна украса на колата.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти