.

.

New
8-Канален модул за спусъка на ниско Ниво 8-канален модул с фоторазъемным на горивото MCU/Горивото АД/Горивото Умен Дом(12V)

8-Канален модул за спусъка на ниско Ниво 8-канален модул с фоторазъемным на горивото MCU/Горивото АД/Горивото Умен Дом(12V)

BGN 9.51

Наличност
Налично

[Изработен от висококачествен материал] 8-канален модул е изработен от висококачествени електронни части, е висока надеждност и дълготрайност.Има отлична стабилна производителност. [Изработен от висококачествен материал] 8-канален модул е изработен от висококачествени електронни части, е висока надеждност и дълготрайност.Има отлична стабилна производителност. [Различни управлявани] Поддържа всички функции за управление MCU, управление на АД и управление на умен дом. 【Приложимо случай】 Той се прилага автоматично переключателю управление. 【Около 8-канален модул】 Състояние : 100% чисто нов; номинален ток : 0,1 A; размер : около 13,4 * 5,2 cm / 5,2 * 2 инча; употреба : автоматичен превключвател за управление; тегло на опаковката : около 120 гр / 4,2 унции. 【Гаранция за качество на опаковката : Въпреки, че полагаме усилия за подобряване на качеството, ако изведнъж да възникнат проблеми с продукта, ние незабавно ще ви отговорим, ако се свържете с нас .Аз ще направя спешно възстановяване и ще ви даде пари. 100% чисто нов и високо качество на марката.Приет от висококачествени електронни компоненти и процеса на точност, осигурява дълъг живот.Подкрепа за общо управление MCU,управление на АД и интелигентен контрол на дома.Сигурен и безопасен, подходящ за промишлено приложение.Приложими за автоматичен превключвател за управление.

Основни характеристики

Условия:
100% Чисто Нов
Номинален ток:
0,1 А
Размер:
Прибл. 13,4 *5,2 cm/5,2 * 2 инча
Приложение:
Превключвател за автоматично управление
Тегло На Опаковката:
Прибл. 120 гр/4,2 унции
Списък на опаковки:
1 * 8 - канален Модул :
Новинка

Избор на клиенти