.

.

New
ДВИЖЕНИЕ Детска Пързалка за деца,2 в 1 Пързалки за катерачи Игра, определени с Баскетбольным пръстен, Детски водни Пързалки за катерачи Отделно стоящи за Покрита Иг?

ДВИЖЕНИЕ Детска Пързалка за деца,2 в 1 Пързалки за катерачи Игра, определени с Баскетбольным пръстен, Детски водни Пързалки

BGN 67.28

Наличност
Налично

✔Дебели стъпало на стълбата, строг контрол за качество и тегло, носещи по-малко от 100 кг. ✔Удлините водач, забавлявайте се, от само себе си се разбира, че от двете страни на полето повишаване на парапети, не само за плавно приплъзване, но и за устойчива кацане. ✔4 стъпки, със стъпка 15 см (включително област, да бъде противоплъзгаща), на безопасно разстояние, нескользящая конструкция, която позволява на детето безопасно да пълзи. ✔Тънка декорация, 360°гладко полиране, тънка и мека обработка на повърхността, без чеп, без чеп, просто за грижа за мека кожа на децата. ✔Е напълно затворен и педал за предотвратяване на това, детето ви да не стъпи на въздух и не остана в педалите.Име на продукта : Детска пързалка Материал : HDPE за защита на околната среда Цвят : зелен, син Приложимо възраст : 1 година Научно съвпадащи цветове мека и не вреди на очите ви, а весел свят на колоритен Топло забележка : Размерът на изделия измерва ръчно.Действителният размер зависи от реалния продукт.Поради различни фактори, като на дисплей и светлина при снимане, не е възможно напълно да се избегне разликата в цвета.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти