.

.

New
Кабел от неръждаема стомана T316 с нож, Кабел за авиационен въжето,Балюстрада САМ,Конструкцията на 1/8 7 х 7 Направления с няколко Нескользящих ръкавици (46)

Кабел от неръждаема стомана T316 с нож, Кабел за авиационен въжето,Балюстрада САМ,Конструкцията на 1/8 7 х 7 Направления

BGN 18.39

Наличност
Налично

Алуминиева обжимная петлевая ръкав е изработена от качествен алуминий.Отличен за домашно ползване. 8-Инчов Клещи За Рязане На Стоманени На Въжето За Рязане На Тежки Кабели. 【Комплект ценности】Комплекти за кабелни парапет включва 8-инчов нож за стоманена тел, кабел от неръждаема стомана с размер 1/8 инча х 33 фута, 30 алуминиеви обжимных втулок, 12 наперстков от неръждаема стомана, 1 чифт нескользящих ръкавици.Температурна устойчивост може да достигне до 1200-1300 градуса.【Материал】Тросовый кабел и гилзата са изработени от неръждаема стомана 316, които притежават отлична устойчивост на корозия и отлична устойчивост на окисление и в неблагоприятни условия. 【Нож за въже, от стоманена тел】Кабелен нож BAILUK е изработен от ковано стоманени остриета с висока твърдост № 55, тежкотоварни и супер остър, дължина се измерва 8 инча, размер на рязане с диаметър 3/16 инча, той ще направи по-точен и изчистена кройка, отколкото други.Конструкция с трудосберегающей пружина и сигурно капаче, високото качество на заснемане TPR, ергономична удобна дръжка и устойчивост на хлъзгане. 【Размер】Тросовый кабел : 1/8 инча в диаметър и 33 фута на дължина. 8-инчов нож за въже, от стоманена тел, кабелен нож, изработен от ковано стоманени остриета с висока твърдост #55.Алуминиева втулка с огъната линия и гилза за линия тел колан, подходящи за тросового кабел с диаметър 1/8 от инча.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти