.

.

New
Jeanoko 6,3 инча/160 мм ЕО Двигател Вентилация Вентилатор въздушен канал Фен Интелигентен Контролер 470 CFM AC100-240V

Jeanoko 6,3 инча/160 мм ЕО Двигател Вентилация Вентилатор въздушен канал Фен Интелигентен Контролер 470 CFM AC100-240V

BGN 161.59

Наличност
Налично

За места, които изискват вентилация : Този вграден вентилатор се използва в помещения за отглеждане на растения и вертикални ферми, при предаването на топлина и охлаждане, търговски сушене и филтриране на въздуха.Интелигентно управление на энергосбережением : Този вграден вентилатор 6,3 инча има контролер ntelligent, осигуряване на ръчен режим и автоматичен режим.Нашите вграден вентилатор също могат да създадат условия, с отрицателно налягане, за да симулира вятър, мирише на изгорели газове и дим, а също и впускать свеж въздух от улицата.Повече енергия на вятъра : Количество въздух при същата калибре повече, че разстоянието от ограничаването на честотата на работа на традиционните вентилатор променлив ток и значително увеличава скоростта на работа на вентилатора.ЕС-двигатели са два пъти по-висока и може да спести до 40% от разходите за електричество, а също и за възстановяване на техните разходи в дългосрочен план.Основното предимство : Този вграден канален вентилатор в сравнение с традиционните вентилатор променлив ток е сравнително стабилна пересекающуюся повърхността на профила, една малка разлика на ъгли, по-дебела дебелина на острието и по-стабилна работа.Спецификация : Състояние : 100% Нов Тип елемент : вентилатор за вентилация на двигателя от ЕО Устройство за Измерване на температура : Сензор за температурата на НПМ Точност : ±1℃ Консумирана мощност : .

Основни характеристики

Състояние:
100% Чисто Нов
Вид на продукта:
Вентилатор за вентилация на двигателя от ЕО
Устройство За Измерване На Температурата:
ДЕС Сензор за Температурата
Точност на измерване:
±1℃
Консумирана мощност:
1 W
Клеммная актуално:
Може да се Свърже Проводника по-Малко от 2,5 mm2
Настаняване:
PC+ABS Огнеустойчиви материали
Ниво На Защита:
IP30
Срок На Експлоатация:
Над 100, 000 Превключващи Ключове
Диаметър на тръбата 6,3 инча/160 mm :
  :
Списък на опаковки:
1 х Фен :
1 х Управител :
4 x Разширителния винт :
6 x Винт :
1 х Кабел :
  :
Ръчен режим:
1. Девет-степенна скоростна кутия. :
2. Функция за включване/изключване за време. Можете да го настроите на редовно включване в рамките на определено време, както и таймер затваря в рамките на определено време. Функция стартира дневни цикли. :
3. Функция за изключване закъснение. Той може да бъде инсталиран на задържане 0-30 минути в състояние на изключване. :
Автоматичен режим:
1. Контрол стойности на температурата. Автоматично стартиране и спиране на вентилатора в зависимост от промените в стойностите на температурата :
2. Контрол стойности на влажност. Автоматично стартиране и спиране на вентилатора в зависимост от промените в стойностите на влажността :
3. Функция за заключване от деца:
дълго натискане на бутоните за нагоре 4S, за да включите функцията за заключване от деца, бутон за управление на временно губи контрол
Забележка:
1. Случайна изпращане на нови и стари модели. :
2. Нов и стар стил, се изпращат на случаен принцип :
Новинка

Избор на клиенти