.

.

New
Органайзер за съхранение на Шкафа Cubiker, Скрин-кула с 5 чекмеджета за Шкафове в Коридора Спални, Малък Скрин за съхранение на дрехи с Широка Здрава Дървена настолна с?

Органайзер за съхранение на Шкафа Cubiker, Скрин-кула с 5 чекмеджета за Шкафове в Коридора Спални, Малък Скрин за съхранение

BGN 63.99

Наличност
Налично

Прост дизайн шкафа с чекмедже Cubiker отговаря на мебели в дома си, да го използвате по-лесно подреден. Скрин с 5 чекмеджета : 2 различни размера и 5 сгъваеми кутии за съхранение, които ще ви помогнат да подреди елементите по вид.Богат избор на Различни стилове и цветове кутии, които съхраняват и организират вашето ежедневно използване.Трайни Трайни : Здрава стоманена рамка, здрав дървен покрив от МДФ и дъното на кутията, което повишава стабилността.Лесен монтаж : Ясно ръководство за инсталиране и видео клипове, които ще ви помогнат лесно да инсталирате чекмеджето на шкафа.Съвети : . 1. Ние силно препоръчваме да видите видео ръководство за инсталиране на нашата страница на продукта, когато започнат да се събират разтегателен скрин. 2. Моля, имайте предвид, че етикетите не са червени.И някои аксесоари, които не са етикетирани, можете да съответства на номера в съответствие с формата. 1. Висококачествени материали-подбрани, за да ви осигуряваме по-добро изживяване. 2. Тънка структура и достатъчно капацитет отговарят на вашите разнообразни потребности на съхранение. 3. Здрава стоманена рамка и здрава дървена дъска MFD за продължителна употреба. 4. Различни варианти на цвят и стил могат да отговарят на различни етапи.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти