.

.

New
Силиконовата Рамо KUFUNG, без BPA и 480°F Термостойкая,Не Прилипающая Гумена Кухненски Гребло за готвене, печене и смесване (Л, Черен)

Силиконовата Рамо KUFUNG, без BPA и 480°F Термостойкая,Не Прилипающая Гумена Кухненски Гребло за готвене, печене и смесване

BGN 69.52

Наличност
Налично

【ОГНЕУПОРНИ】 : 100% храна силиконов материал, без BPA.Температурна устойчивост до 480°С. Не се разтопи.Не ще обесцвечиваться, деформират се стопи или сколоться. 【ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН】 : Отлични ъгли, за уплътняване, гъвкава силиконова корона, метална жило за допълнителна здравина, ергономична дръжка, отвор за лесно съхранение на окачването. 【ЛЕСНО се ПОЧИСТВА И се СЪХРАНЯВА】 : Отвор за по-лесно захващане за съхранение.Устойчива на петна и миризма, така че вашата лопаточка трябва да остане чиста и никога няма да се отрази на вкуса на храната. 【ПОДХОДЯЩ ЗА】 : Пасирайте или разбъркайте гъсти тесто, но да бъдат достатъчно гъвкави, за почистване на салати или пържени яйца. 【АНТИПРИГАРНЫЙ БЕЗОПАСЕН ДИЗАЙН】 : Обща конструкция от едно парче силикон, нетоксична и не поцарапает антипригарную повърхност.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти