.

.

New
Генератор на Дезинфектанти CLEANGURU, Кран гипохлорита Натрий, Индивидуален Дезинфекционен Спрей САМ, Машина За Електролиза на Вода, Спестява Пари и е Полезен за Околн?

Генератор на Дезинфектанти CLEANGURU, Кран гипохлорита Натрий, Индивидуален Дезинфекционен Спрей САМ, Машина За Електролиза

BGN 19.19

Наличност
Налично

[ЧИСТ И ЗДРАВОСЛОВЕН] : Използвайте нашата дезинфицирующую распылительную машина за суперочистки вашето обкръжение.Това осигурява здравословна среда за вас и вашето семейство. [ЗЕЛЕН И УСТОЙЧИВ] : Домашно хоросан гипохлорита натрий – намалява производството на бутилки и отпадъци от химически заводи по целия свят. [ДОМАКИНСТВО ДЕЗИНФЕКТАНТИ, СПРЕЙОВЕ] : Необходими няколко минути, за да приготвите собствена отбеливающую течност ( гипохлорит натрий ) – само с течаща вода, малко храна на сол и обща USB порт и сте готови за работа!. [ВАШАТА СОБСТВЕНА ДЕЗИНФИЦИРУЮЩАЯ ТЕЧНОСТ] : Не е необходимо редовно да купуват дезинфицирующую течност на пазара– спестете си пари, и се готвя за своя собствена дезинфицирующую вода, когато и където ви е отново и отново да!. [ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ ДОЗАТОР] : Корпус и дюза за спрей с високо качество, един ключ за да активирате режима на генериране, е необходимо само 10 минути, за да получите дезинфекционен спрей-чисти - което го прави лесен за използване от всеки!.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти