.

.

New
Газова Шапка Вентилационна Тръба С Лъжичка Автомобила, Мотоциклет Универсален Байк Газова Шапка вентилационна (противовакуумна) канална Дихателен Маркуч Тръба з?

Газова Шапка Вентилационна Тръба С Лъжичка Автомобила, Мотоциклет Универсален Байк Газова Шапка вентилационна (противовакуумна)

BGN 5.88

Наличност
Налично

【Съдържание на пакета】отдушник За Газова Капачки Квадроцикла е Подходящ За Повечето Атв ATV Dirt Pit Monkey Bike, CRF YZF EXC четириядрен под наем За Атв. 【Функция】Нашата Вентилационна Тръба За Газ Покрива С Клапанов Топче ,Което Е Вентиляционным Клапан В Единия Край.Заменя Старата Отвор Линия, Нека Си Газова Бутилка Диша И Да Предотвратим Выплескивание От Переливного Маркуч. 【Функция】Вентилационна (Противовакуумна) Канална Клапа На Резервоара Позволява На Въздуха Да Навлезе В Газова Бутилка,Не Позволява На Газа И На Двойки Излизат, Това Е В Основата На Малък Еднопосочен Клапан. 【Материал】Дихателна Тръба Е Изработена От Алуминий И Гума.Отлична Работа Анодированной Повърхността.Отвор тръба лесно да се установи. 【Брой】Една Газова Колпачковая Отточна Тръба С Възвратна Клапа, Като На Снимките.Инструкция За Монтаж Не Е Включена В Комплекта.Цвят : зелен.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти