.

.

New
2 БР. Подмладена Детски кукли Близнаци Силикон За цялото тяло Момче и момиче Реалистичен външен вид Утяжеленная Моющаяся вана Бебета Спящи и бодрствующие Кукли за ?

2 БР. Подмладена Детски кукли Близнаци Силикон За цялото тяло Момче и момиче Реалистичен външен вид Утяжеленная Моющаяся

BGN 111.99

Наличност
Налично

Размер на детски кукли : 20 инча, 50 см(размер на новороденото) Тегло : 1,4 кг всяка кукла.Тъй като кукла за 100% ръчно изработена от, възможни са малки грешки в размерите и теглото.Материали : всички тялото, главата и крайниците са изработени от висококачествен силикон винил с нежен допир, силиконова кукла за цялото тяло, не е толкова мека, като кукла за тялото, но тя е по-здрава и водоустойчива.Крайниците са, бебето може да седи, да лежи, може да влезе във водата, за да се измийте; не може да стои или да се говори;.Очи : висококачествен акрил, не мига; Устата : магнитен, той ще дойде с магнитна соской, за да отговарят на устата; Коса : мохер, ръчно изработени, изключително мек и близък до косата на този на детето.Вие ще получите : детски кукли * 2; шише за хранене * 2; Магнитни биберони * 2; Удостоверение за раждане * 2, Дрехи като на снимките * 2. Цвят : Син/червен.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти