.

.

New
Ритуално на олтара, с черна свещХеката с бял символ. Използва се в магьосничество при кандидатстване за помощ към Тъмната Майка си. Символизира чистотата и мъдрост?

Ритуално на олтара, с черна свещХеката с бял символ. Използва се в магьосничество при кандидатстване за помощ към Тъмната

BGN 14.56

Наличност
Налично

Свещ "Хеката", Създадена от естествен восък и парафин с естествена черна боя, с добавянето на сребърен прах, което го прави по-интересен при горене, се използва в ритуали, магически практики (магьосничество).Като се свържете с Гекате, запали свещ, можете да помолите за помощ при решаването на много въпроси.Свещ може да се използва като олтар в знак на благодарност Тъмната Богиня!Произведено във формата на пирамида, защото Хеката-трипътен покровителка на магьосничество.Височина 5,11 инча, ширина 2,36 инча Тегло 3,17 г. за Време на печене за около 5 часа.Свещи, ароматни масла, съответните ИНСТРУКЦИИ ЗА ГРИЖА ЗА ДРЪЖКИ на богиня, Винаги са запалени свещ на устойчива, термостойкой повърхността.Да се пази от течения и запалими материали.Не двигайте свещ по време на горенето.Никога не поставяйте свещи директно на мебели.НИКОГА не оставяйте горящия свещ без надзор.Да се съхранява на място, недостъпно за деца и домашни животни място Свещи са опаковани в екологично чист шоколад.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти