.

.

New
Алкохолно рефрактометър за измерване на сто от обема на алкохол с автоматична компенсация на температурата (ATC), Обхват 0-80 % В/v.

Алкохолно рефрактометър за измерване на сто от обема на алкохол с автоматична компенсация на температурата (ATC), Обхват

BGN 15.90

Наличност
Налично

Той е предназначен за определяне на обемен процент алкохол алкохол, идеален за ракия, уиски, водка и т.н. Това е портативен оптичен уред за барман, продавач на алкохол, производител на храни и т.н. Обхват на мащаба е 0-80% Об/В (Об./В - обемен процент алкохол), деление : 1% об./lv Функции за автоматична температурна компенсация : позволява още по-лесно да получат бързи резултати.Незабавен резултат на четене : достатъчно 2-3 капки от разтвор и за няколко секунди ще получите точни показания.Той е предназначен за определяне на обемен процент алкохол алкохол, идеален за ракия, уиски, водка и т.н. Това е портативен оптичен уред за барман, продавач на алкохол, производител на храни и т.н. Обхват на мащаба е 0-80% Об/В (Об./В - обемен процент алкохол), деление : 1% об./lv Функции за автоматична температурна компенсация : позволява още по-лесно да получат бързи резултати.Незабавен резултат на четене : Достатъчно 2-3 капки от разтвор и няколко секунди, за да получите точни показания. -. 1.Рефрактометър + 2.Маркова кутия + 3.Кърпа за почистване на + 4.Отвертка + 5.Ръководство на потребителя + 6.Няколко пипети. -.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти