.

.

New
Вграден вентилатор въздуховод, Вграден вентилатор въздуховод Лекота на работа от -20℃ до 60℃ Лесна инсталация Водоустойчивост и защита от прах за домашно ползване ?

Вграден вентилатор въздуховод, Вграден вентилатор въздуховод Лекота на работа от -20℃ до 60℃ Лесна инсталация Водоустойчивост

BGN 67.04

Наличност
Налично

Бързо замяна на чист въздух, широко използван, подходящ както за търговски, така и за домашна употреба, с една машина в ръцете и се наслаждавайте на свободното дишане. Задайте централна кутия, свържете проводник, лека конструкция на шасито, може лесно да се инсталира в по-малко пространство, като например на тавана. С рисунки с вилица, лесен за инсталиране, няма да навреди на стената, лесна работа, която е здрава и стабилна Как да използвате : 1. Полипропилен пластмасов материал, като устойчивост на топлина, електрическа изолация и высокопрочными механични свойства 5. Синхронен двигател с постоянни магнити елиминира проблема с шум, причинена от бесщеточным двигател, и създава спокойна работна среда 2.С рисунки с вилица, лесен за инсталиране, няма да навреди на стената, лесна работа, която е здрава и стабилна.Полипропилен пластмасов материал, като устойчивост на топлина, електрическа изолация и высокопрочными механични свойства. Махнете скобата, задайте скоба, уникална конструкция скоба позволява здраво затегнете централната кутия на двигателя и колело и може да бъде инсталиран и разглобени без разрушаване на системи за тръбопроводи. Преди да започнете, моля, сигурно инсталиране на устройството и се уверете, че електрическото съединение добро, предмети, които могат да се абсорбира вентилатор, отстранени, партер тел правилно монтиран, както на работното колело е правилната посока на въртене.

Основни характеристики

Вид на продукта:
Вграден Канален Вентилатор
Материал:
PP пластмаса
Модел:
RF-150ПЭ
Работно Напрежение:
AC220V
Работен ток:
0,47 А
Номинална мощност:
70 W
Скорост:
3000р/мин
Обем на въздуха:
647м3/ч
Налягане на вятъра:
503Па
Новинка

Избор на клиенти