.

.

New
Масичка за кафе Bidiso с повдигане на капак, Лесен за Сглобяване на Централната Маса със Скрито Отделение за съхранение, маса за Хранене с повдигане на капака за Хола. ?

Масичка за кафе Bidiso с повдигане на капак, Лесен за Сглобяване на Централната Маса със Скрито Отделение за съхранение,

BGN 32.72

Наличност
Налично

Едновременно елегантна и функционална, плота може да се вдигне и да се премести напред. ????【Здрав и издръжлив】Комбинация от 4 крака от масивно дърво и висока якост на ДСП осигурява висока устойчивост на този подемни на централната маса.Висококачествен метален механизъм гарантира, че плота, може да се лесно, гладко и безшумно повиши и по-ниски.Можете да съхранявате често използвани предмети като списания, лаптоп, дистанционни управления, контролери игра и така нататък, така че да са удобни и не загрязняли околната среда.Ако пратката е повредена поради неосторожной транспортиране, моля, не се колебайте да се свържете с нас.????【10 минути на общото събрание на】Събрание журнального маса ще ви отнеме само около 10-15 минути. ????【Скрито голямо пространство за съхранение на】Повдигнете плота, можете да намерите три скрити отделения за съхранение, в които може да се съхраняват много предмети.Ако вие сте единственият, който ще събере информация за продукта, това ще бъде доста трудно. ????【Универсален дизайн с повдигане на плота】Многофункционална масичка за кафе Bidiso оборудван с плаваща оптимистичен работна повърхност.И можете да го използвате като торцевого маса, когато гледате телевизия в хола.Можете да го използвате като компютърен масата, когато ползвате лаптопа си.Той нежно подчертава модерен и стилен характер, в допълнение към това, за да добавите усещане за висока класа.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти