.

.

New
Машинки За Подстригване Тримери, Керамично Острие Безшумен Безжичната Акумулаторна Професионален Комплект За Подстригване, с Ръководството на Расческами Машинк?

Машинки За Подстригване Тримери, Керамично Острие Безшумен Безжичната Акумулаторна Професионален Комплект За Подстригване,

BGN 26.39

Наличност
Налично

Тегло : 173 г.Употреба : Фризьорски салон, къща.По този начин лесно можете да отрежа косата цялото семейство у дома, без да се прибягва до помощта на фризьор. ★ 【Мощен роторен двигател】за Подстригване за коса работят с мощен роторен двигател и плътно прилепнали зъбите на острието, всеки път, когато вие използвате пишеща машина за подстригване на коса, тя не засяда. 4) Интелигентен LCD дисплей прави по-привлекателен и удобен. 2) Ниска вибрация е идеален за хора, които не могат да понасят шума.Безжична конструкция ви позволява да го използвате за подстригване на коса и брада по всяко време и на всяко място.Чудесен инструмент за фризьори и стилисти. Размерът на Подстригване на Косата : 18.0 мм) може да се регулира по желание чрез набиране микронастройки. 5 височина на острието (0.Без гребен може да се използва за подрязване на ръбове или много къса коса и бород. 3) Фиксирано острие от неръждаема стомана + керамично движещ нож с титанов щанга с покритие прави ряз по-бързо, по-гладко и ефективно.Време за зареждане : 3 часа, Време на използване : 1,5 часа.0 мм) може да се регулира по желание чрез набиране микронастройки. ★ 【Батерия с голям капацитет】 : Безжична машинка за подстригване осигурява повече удобство за ежедневна употреба.

Основни характеристики

Тип:
Електрически белезници
Новинка

Избор на клиенти