.

.

New
Комплект Кабели за защита от обледеняване канализационна тръба водосточного на улуци на покрива-Захранващ кабел с дължина 4,9 фута + 30 фута Нагревателен кабел за за?

Комплект Кабели за защита от обледеняване канализационна тръба водосточного на улуци на покрива-Захранващ кабел с дължина

BGN 35.40

Наличност
Налично

[Предварително монтиран] Когато получавате продукт, 4,9 фута захранващ кабел и 30-крак нагревателен кабел са свързани заедно, което е много удобно за използване. Алуминиеви скоби и подпори за керемиди са изключително леки и почти не са изложени на дъжд, сняг, студ и uv лъчи. [Топло съвет на] Нашия комплект нагревателни кабели предимно превантивни и защитни цели. [Необходимите аксесоари] Ние ви предлагаме 20 скоби за дранки и 20 подложки, за да може лесно да се контролира посоката на кабела.Съдържание на пакета : захранващ Кабел 4,9 фута30 Фута Антиобледенительный нагревателен кабел 120 В20 бр.За получаване на подробна информация за процедурата настройки, моля, обърнете се към ръководството.Ти си все още борешься с тази досадни ледена язовирната на своята покрива?Сега ние искрено ви препоръчваме да ни е комплект за защита от обледеняване и сняг!Функции 1.Те са изработени от алуминий, изключително лека и в голяма степен не са изложени на дъжд, сняг, топлина и uv лъчи. Скоби за керемиди 20 бр. Подложки Инструкциите за употреба. Основно се прилага за наклонени покриви, улуци, водосточни тръби и т. Използването на висококачествени материали намалява рисковете за сигурността и позволява продукт ви служи в течение на дълго време 4.[Комплект "всичко в едно"] Нашият комплект за защита от обледеняване и сняг е подходящ за наклонени покриви, улуци, водосточни тръби и т.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти