.

.

New
PIZHLO Модернизирани Комплект led ивици на черно светлината 66 фута/20 М с дистанционно управление, 1200 led, 12 Самоклеящийся Димиране Черно Лампа, за танцови партита, Вътреш?

PIZHLO Модернизирани Комплект led ивици на черно светлината 66 фута/20 М с дистанционно управление, 1200 led, 12 Самоклеящийся

BGN 27.99

Наличност
Налично

Изключете захранването на приемника и отново го включете в продължение на 5 секунди.Натиснете бутона "ВКЛ.Изключете захранването приемника и отново го включете в продължение на 5 секунди.Това е първият избор за украса на стаята, партита по повод рождения ден, осветление, сцени, коледни събития и изяви на групата.Дължина лека ленти : 66 фута / 20 м." в продължение на 2 секунди, контролер разпознава дистанционно управление за завършване на сдвояване.Включете/изключете светлината, просто увеличете яркостта на 60 секунди, изключете 3 режима на осветлението (СКОК, ОТСЛАБВАНЕ, СТРОБОСКОП).Изключете захранването приемника и отново го включете в продължение на 5 секунди. 60 - секунди забавяне изключване.Входно напрежение : 12 В. Широчина на лентата : 8 mm.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. 24 x Определя скоба. 【Подобрени осветление】 дистанционното управление също има функция за регулиране на яркостта и 3 режима на смяна на светлината (СКОК, ОТСЛАБВАНЕ, СТРОБОСКОП), което ви позволява по-свободно да се контролира светлината и ви осигурява повече светлина. 3 режима на осветлението (СКОК, ОТСЛАБВАНЕ, СТРОБОСКОП). 【Лесна употреба】 Контакт и използвай, самоклеящуюся филм могат да бъдат здраво залепване; тя може да се режат в зависимост от вашите предпочитания и изисквания на всеки три лампи могат да бъдат нарязани, това няма да навреди на светлинна лента.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти