.

.

New
[МАСКА KF94] МАСКА за ЛИЦЕ С УСМИВКА MONALISA за възрастни (бяла) (30 в индивидуална опаковка), 4-слойная 3D-дизайн Дишаща Защитна маска за защита от 94% на прах, KF94, Произведено ?

[МАСКА KF94] МАСКА за ЛИЦЕ С УСМИВКА MONALISA за възрастни (бяла) (30 в индивидуална опаковка), 4-слойная 3D-дизайн Дишаща

BGN 73.52

Наличност
Налично

[МАСКА KF94 с ОТЛИЧНА ЗАЩИТА] 4-слойная структура, включваща висококачествен филтър за цветове стопи (MB), предпазва дихателната система, като блокира по-94% от средния размер на частиците 0,4 микрона. [УДОБЕН 3 D СТЕРЕОСКОПИЧНИ ДИЗАЙН] 3 D-структура предоставя достатъчно място за по-лесно дишане, време за разговори и сигурност червило. [МЕКА УШНА КОНТУР] Удобни за носене за продължителен период от време. [ФУНКЦИОНАЛНА ОПОРА ЗА НОСА] Дори и при продължително носене на стълбовете за носа предотвратява подхлъзване маски и ръми точки. [КОРЕЙСКАТА МАСКА ЗА ЛИЦЕ] е Направена в Корея от 100% корейски материали, включително филтъра.MONALISA-това е от висок клас и на Висока призната марка в Корея.Маска MONALISA Smile Mask на 100% собствено производство в Корея от 100% корейски материали.

Основни характеристики

Новинка

Избор на клиенти